obuchenie

Безплатно обучение от 21 до 30 юни 2016

Уважаеми дами и господа,

Като част от програмата „Модерният бизнес“, Microsoft България, в тясно сътрудничество с Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП), дава възможност за безплатно участие в бизнес обучения по три стратегически теми: „Бизнес протокол и етикет“, „Дигитален маркетинг“ и „Кибер сигурност“. Тематиката е внимателно подбрана на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях.

“Дигитална идентичност и сигурност”
Електронното управление на достъпа до фирмени ресурси и информация винаги ще бъде предизвикателство, независимо от ранга и броя служители във фирмата. Дори в малки компании за които е особено важно гъвкава организационна структура, чрез използването на множество информационни системи от различни доставчици. Все по често в администрирането на тези системи липсва добра комуникация при управлението правата за достъп до различни критични ресурси в електронните бизнес системи. Това създава предпоставки за грешки или недоразумения в осигуряването на нормална работна среда за служителите и проблеми при гарантиране на информационната сигурност в организацията без значение колко е голяма тя.

„Дигитален маркетинг“
Лекцията ще засегне силата на дигиталния маркетинг в намирането на нови бизнес възможности и поведението на потребителите в онлайн пространството. Ще се представи концепцията за потребителската пътека и практически съвети за ангажирането на потребителите с даден бранд или услуга.

“Бизнес протокол “
Лекцията ще е комбинирано обучение по бизнес етикет и протокол, невербална комуникация и имидж мениджмънт. Основните теми ще засегнат правилата при запознанство, ред на представяне, сбогуване; медиен етикет; етикет на събития – откриване на нов обект, прием, обяд или вечеря, фирмен празник и др.; национална и международна протоколна практика;

Партнираме си с ключови експерти в България, за да ви осигурим висококачествени обучения, които да дадат преднина на бизнеса ви!

В стремежа си да дадем възможност на всички желаещи да се присъединят към обученията, ние сме осигурили възможност лекциите да се гледат на живо, чрез Skype за бизнеса. Ако не можете да се присъедините към дадено обучение, просто кликнете на линка до него в тази покана и ще чуете лекцията на избраната от вас тема и ден, според приложената програма.

 

Програма бизнес обучения

“Дигитална идентичност и сигурност” – Борислав Сестримски и Десислава Матева* 21 Юни Хотел „Черно море“, Варна Адрес: бул.“Сливница“ №33, Варна 10:00 – 13:00  Skype ви дава възможност да гледате на живо тук

“Дигитална идентичност и сигурност” – Борислав Сестримски и Десислава Матева
22 Юни Русенски университет Адрес: ул. „Студентска“ 8, Русе 10:00 – 13:00  Skype ви дава възможност да гледате на живо тук

“Дигитален маркетинг“ – Иван Панталеев** 23 Юни хотел „Верея“, Стара Загора Адрес: бул. „Цар Симеон Велики“ 100, Стара Загора 10:00 – 13:00  Skype ви дава възможност да гледате на живо тук

“Дигитален маркетинг“ – Георги Малчев** 24 Юни Областна управа Бургас Адрес: ул. „Цар Петър“ №1, Бургас 10:00 – 13:00  Skype ви дава възможност да гледате на живо тук

“Бизнес протокол и етикет” – Даниела Колева*** 29 Юни хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“, Пловдив
Адрес: ул. Капитан Райчо 2, Пловдив 10:00 – 13:00  Skype ви дава възможност да гледате на живо тук

“Бизнес протокол и етикет” – Даниела Колева 30 Юни хотел Новотел, София
Адрес: бул. Цариградско шосе 115Н, София 10:00 – 13:00  Skype ви дава възможност да гледате на живо тук

* Борислав Сестримски е експерт по информационна сигурност и разследване на компютърни престъпления към „Международна академия за обучение по кибер разследвания“. Десислава Матева е адвокат от 2002 г., а от 2004 г. е част от екипа на юридическа кантора Арсис Консултинг. Кантората е тясно специализирана в областта на интелектуалната собственост и от 1996 г. до настоящия момент представлява Би Ес Ей І Софтуерният алианс (BSA І The Software Alliance) на територията на Р България.
**Георги Малчев е управляващ съдружник е Xplora.bg, сертифициран управленски консултант, преподавател по маркетинг и връзки с обществеността е НБУ. Иван Панталеев е партньор в една от най-иновативните агенции за дигитален маркетинг Xplora.bg и е лектор по дигитален маркетинг в НБУ и в МТ&М колеж. 
***Доц. д-р Даниела Илиева-Колева е професионален консултант по бизнес етикет и международен протокол. Тя е преподавател в Университета ВУЗФ, в международния факултет на университета Шефилд, в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и в Университета по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ), София, България.

Очакваме ви!

Екипите на Microsoft България и Изпълнителна Агенция за насърчаване на малките и средните предприятия