Podcast

Еп. 69 с доц. д-р Даниела Илиева: Комуникация НАвреме и НА място

TEDx платформата има вторични ползи и част от тях са да събира хора. Една такава изява ни срещна с Анета Савова – дама с много интересна лична история, с множество признания, каузи и инициативи.

Когато от екипа на Анета ми се обадиха с покана за участие в podcast-а Women Speak Leadership, откровено се развълнувах. За човек, който изучава всички аспекти на комуникацията, един дълъг разговор в аудио формат ми се стори нещо много различно и се опасявах, че може да се получат ограничения. Podcast-ът навлиза все повече в ежедневието ни като модерен цифров аудио файл, предоставен в интернет за изтегляне на компютър или мобилно устройство. Често предлага поредица от интересни теми. Podcast-ът на Анета Савова е замислен като ценна платформа, в която дами споделят опита си, личната си история и послания.

Получи ни се много добри около 50 минути.

В един непринуден диалог успяхме да обсъдим актуалните тенденции в бизнес комуникацията от кръста нагоре по време на пандемия и общуването като цяло, нагласите и осъзнатостта на млади и стари, защо успешната комуникация е само и единствено отговорната комуникация, как да си подарим мотивация и концентрация и как да се „подредим“ в поза за успех.

Целият разговор в podcast Women Speak Leadership може да бъде чут в различни платформи – Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud и Google Podcasts.

Apple Podcasts – https://apple.co/30vmzU2   

Spotify – https://spoti.fi/2BYmIoX  

SoundCloud – https://bit.ly/3cTn0Ky  

Google Play – https://bit.ly/30tS94J