429687195_869487921854475_7764716870425687265_n

Честит 8-ми март!

Това сме ние – жените в нашето семейство.

Имам щастието да съм част от голямо семейство с много жени – майки, дъщери, сестри – всяка с нейните сили и слабости, всяка със своите смели начинания и всяка с личните си страхове. Цветни отвън, шарени отвътре, разнообразни типажи, но семейно свързани. С различни житейски пътища, но на една житейска карта в този живот.

Имам късмета да работя в екип, пълен със стойностни, умни, амбициозни, трудолюбиви и смели момичета.

Имам шанса да обучавам безброй групи, съставени предимно от жени – жадни за знание и търсещи по-дълбоко разбиране на теми и науки, изучаващи себе си и света.

Имам привилегията да бъда част от много житейски истории, споделени в дългогодишни приятелства и срещи „по женски“.

В Международния ден на жената, нека празнуваме женската душа, която е като безкраен океан – дълбока, тайнствена и пълна с неизследвани мистерии. Във всяка капка от този океан се крие сила, достойна за възхищение, която позволява на нас жените да се изправим срещу предизвикателствата с грация и упоритост. Тази сила не е само във физическото преодоляване, но и в способността ни да поддържаме светлина и надежда дори в най-тъмните моменти. Женската душа обгръща, утешава и вдъхновява, като създава безкрайно поле от възможности за любов, творчество и преобразяване.

Женската сила се проявява не само в способността ни да носим живот, но и в твърдостта и решителността да се борим за своите убеждения и мечти.

Нека бъдем извор на вдъхновение за всички около нас, демонстрирайки, че в уязвимостта често се крие най-голямата сила. Нека нашата енергия и страст са като пламъци, които осветяват пътя към равенство, любов и справедливост, правейки света по-добро място за живеене.

Честит празник, скъпи момичета, жени, дами!