44444444444444444

Детайли: Даниела Илиева

Тя е един от най-висококвалифицираните специалисти по бизнес етикет и международен протокол в България, акредитирана от Europrotocol, преподавател в няколко университета и сертифициран мастър коуч по невролингвистично програмиране (НЛП).

На 7 март Даниел ще направи първото по рода си обучение How To Be A Lady, което комбинира основни знания по бизнес етикет с техники и умения от НЛП и коучинг, за да помогне на дамите да се справят елегантно и уверено всички с роли и ситуации в съвременното общество.

„В корпоративния свят няма полове – там ние сме равни с мъжете, ставаме, когато се ръкуваме, не очакваме да ни кавалерстват, да ни поднасят стола и да ни отварят вратата. Понякога е дори обидно, ако мъж бизнес партньор се държи кавалерски. Но все пак всяка жена след работния ден трябва да смени ролята си и да се превърне в съпруга, майка, участник в социалния живот с присъщите на женския пол подготовки и капризи. Ежедневната смяна на тези роли понякога е много трудна, а цената да не се справим – твърде висока. Уверена съм, че е добре да се учим как да сме в крачка с тези промени постоянно“, обяснява преподавателката.