How to be a Lady

HomeHow to be a Lady

Обути в “бизнес панталони” дали не забравяме да носим дамски поли? Чудим се дали 21-ви век не ни среща с един криворазбран феминизъм, където балансът между бизнес имидж, доходи, управление на хора, личен и служебен живот, е непосилен или често невъзможен дори за съвременната успяла жена.

Светът е пълен с дами, които изключително успешно управляват хора, процеси и микровселени, но не знаят как да управляват собствения си свят на отношения. Жени, които на фона на триумфите си в работата, преживяват провал след провал в личния живот и комуникацията. Жени, които са неразбрани и неразбиращи къде грешат.

Това обучение е за бизнес дами, които искат да намерят правилния баланс между бизнес динамиката в корпоративния свят и личния живот. За жени, които се чудят дали те са забравили да бъдат дами или кавалерството вече не съществува.

Обучението включва

Кои са модерните правила за общуване между мъжете и жените – правилата, които запазват кавалерството, но и зачитат постигнатото от феминизма?

Как да правим бизнес “по мъжки” без да губим жената в себе си?

Как да бъдем еманципирани по правилния начин и как да се борим за правилното равенство между половете?

Как да разграничаваме етикет “на светло” и етикет “на тъмно”, етикет между формална и неформална среда, между работни и неработни отношения, по време на работа и след работа?

Как да дадем шанс на кавалерството, запазвайки дамското?

Как да общуваме успешно във формална и неформална среда?

Кога скъсяваме и кога удължаваме изреченията си?

Как да бъдем елегантни и с достойно поведение във всяка среда и обстановка?

Колко шапки ще носим и как да ги сменяме успешно чрез комуникационни модели?